Cart 0

Assortiment CrazyFly kiteboarding equipment

Passion Powered is de CrazyFly dealer van Nederland. CrazyFly  heeft een zeer uitgebreid assortiment kites en kiteboards. Aan iedereen is gedacht, voor elke stijl is er een kite of board. Voor Freeride, Freestyle, Wave, Wakestyle en Lightwind, CrazyFly is het merk dat je zoekt.

CrazyFly is momenteel  een groeiende speler op de Nederlandse markt, en die groei zetten wij sterk door. Wil je eens wat anders dan de rest en daarbij en niet inleveren op kwaliteit, kies dan voor CrazyFly. Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zijn zelf fanatieke kiters, hebben verstand van zaken en willen jou graag adviseren. Op onze webshop vind je een overzicht van de gehele CrazyFly collectie. Wij bieden de mogelijkheid om het materiaal eerst te kunnen testen voordat je besluit het te gaan kopen.

Passion Powered is ook dealer van HB Surfkite. Dit merk maakt dedicated strapless surfboards. De bamboo en balsa houten finish is prachtig en de boards varen fantastisch. Door de vele soorten en maten is er voor iedereen een waveboard te vinden.